Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La camiseta més demanada pels jugadors de La Nucia

Per Alex Alfaro · 04 Gener, 2023

En estes eliminatòries l’important per damunt de tot és complir, i així o ha fet el València. L’equip de Gattuso es classifica als huitens de final després de guanyar a La Nucia per un resultat de 0-3 amb gols de Kluivert, Ilaix Moriba i Hugo Duro. Els ches ja esperen rival que es coneixerà en el sorteig del pròxim dissabte a la Ciutat Esportiva de Las Rozas

Però en estes eliminatòries també és important la il·lusió que genera entre els equips de menor categoria com és La Nucia. Tal com va poder saber durant el dia d’ahir Blanquinegres, el València li va oferir a La Nucia camisetes de l’equip amb el nom i el número del jugador que volguera. No obstant això, la dada curiosa arriba quan La Nucia va demanar 17 camisetes amb el nom de Cavani a l’esquena.

L’uruguaià finalment ahir no va tindre minuts i Gattuso va decidir no arriscar-lo en un partit que ja estava sentenciat després del gol d’Hugo Duro que va suposar el 0-3 en el marcador.

Altres jugadors, com és el cas de Buenacasa, van demanar la camiseta de Kluivert. Però sens dubte és una bona prova de tot el que representa Cavani en el món del futbol. Tendes de sabates les quals han cedit les xifres a este diari també asseguren que les botes més venudes estan sent les de Cavani. L’uruguaià és un fenòmen poques vegades vist en el València.