ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ Atlètic de Madrid s’interessa en Ferran Torres i Carlos Soler

Per Blanquinegres · 14 Març, 2023

L’Atlètic de Madrid ja té decidit que el substitut de Diego Pablo Simeone siga Luis Enrique Martínez. El club colchonero veu en l’asturià el substitut ideal de l’argentí, perquè és un tècnic amb experiència en l’elit, caràcter i que practica un futbol que s’adapta a l’estil que agrada a la seua afició. I Luis Enrique, mentre s’acaba de concretar el seu fitxatge, ja ha posat sobre la taula algun dels noms que voldria tindre en la plantilla per a iniciar el seu projecte, tal com ha informat ElNacional.cat a Barcelona.

El primer nom que va eixir en la taula va ser el de Ferran Torres, un jugador jove i amb una qualitat indiscutible, però que en el Barça no està aconseguint brillar. Luis Enrique, que a més és el seu sogre, és l’entrenador que millor rendiment ha sabut traure-li, en la selecció espanyola, per la qual cosa el seu fitxatge seria una aposta segura per a l’Atlètic de Madrid. I després de Ferran Torres, Luis Enrique ha proposat un altre gran jugador al qual coneix perfectament i que no està vivint una temporada gens bona. Es tracta de Carlos Soler, que ha passat de ser estrela del València a ser suplent en el PSG.

A París, no obstant això, Carlos Soler no ha aconseguit adaptar-se. No encaixa en l’esquema de Galtier, la qual cosa s’ha traduït en una presència residual. En La Liga només ha sumat 843 minuts, una participació molt baixa que demostra que no té lloc al París Saint-Germain. Amb només 26 anys, Soler no pensa quedar-se a París, perquè sap que seria titular en la majoria de grans d’Europa, per la qual cosa està forçant perquè li deixen eixir a l’Atlètic de Madrid.