Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim parla de la inestabilitat del seu pare en el València CF

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

El València C.F acaba de publicar una entrevista de prop de 10 minuts amb el fill de Peter, Kiat Lim. Després d’estos dies a València, Kiat ha tingut reunions amb pràcticament tots els estaments del club: ha sopat amb Gattuso i Corona, ha visitat la Ciutat Esportiva de Paterna i el Nou Mestalla i ha tingut una reunió amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

En l’entrevista, Kiat Lim ha incidit especialment en el “canvi” que s’ha donat en el club al llarg dels últims mesos i s’ha referit als objectius dels pròxims anys com a Club ha reconegut que estan en un procés de canvi, encara que això no succeirà “de la nit al dia”. “Òbviament, volem comunicar-nos i ser més oberts, però més enllà d’això, volem demostrar-ho amb accions. D’ací la decisió de tornar al nombre original d’accions per a la Junta General d’Accionistes per a poder estar més connectats amb l’afició i obrir-la a tots els accionistes. Crec que això és demostrar-ho amb accions, no? Com també anar a l’Ajuntament esta vesprada i reunir-nos amb l’Alcalde, Joan Ribó. Eixa és una mesura per part nostra també. Seguim molt compromesos amb el projecte del nou estadi” ha explicat Kiat Lim.

Inestabilitat de Peter Lim

“Sempre ha estat compromés amb el Club. Crec que tots passem per millor i pitjors moments, però el seu compromís amb el Club mai ha flaquejat. Crec que això és molt evident en el suport financer que constantment li ha estat donant al València CF. Crec que es va reiterar encara en el nou préstec que li han concedit enguany al Club. Fins i tot amb el nou projecte de Gattuso també. I amb mi estant ací. Per a ell, el moviment es demostra caminant. Tots tenim diferents maneres de comunicar-nos i la seua és amb l’acció”