ACTUALITAT  

Joan Ribó explica que fa falta perquè s’acabe l’estadi

Per Alejandro Fernandez · 08 Març, 2023

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha parlat als micròfons de Ràdio Marca en el dia de hui i ha explicat el que falta perquè el nou estadi s’acabe. Ahir va tindre lloc la reunió entre tècnics de l’ajuntament i del València i es van resoldre postures com les llicències, però hui l’alcalde ha verbalitzat quin punt falta per arribar a un acord.

Ribó ha manifestat que vol que s’acabe l’estadi i que este tinga 70.000 persones d’aforament, però que no és necessari que siga estiga esta capacitat disponible per a tots els partits, donant com a bó el pla del club dels 4.000 seients apróximadamente adaptables.

Per a Joan Ribó, el problema pel qual no es reprenen les obres i es posa en marxa la finalització del Nou Mestalla no té que veure amb la capacitat de l’estadi, el problema resideix en el centre esportiu de Benicalap. “L’IVA cal pagar-lo”, ha expressat l’alcalde, qui vol que el poliesportiu es faça en les condicions ja acordades.

Malgrat les discrepàncies, Ribó ha mostrat el seu optimisme i ha explicat que estan molt prop d’arribar a un acord amb el club i que es troben donant els últims detalls al conveni final. “Nosaltres volem arrobar a l’acord abans del final d’esta legislatura, però cal aproximar les postures”, ha conclòs l’alcalde de València.