ACTUALITAT  

Javi Gracia està a punt de ser nou entrenador del Leeds United

Per Alejandro Fernandez · 20 Febrer, 2023

El que fora entrenador del València des del 27 de juliol de 2020 fins al 3 de maig de 2021, Javi Gracia, pot convertir-se en les pròximes hores com a nou entrenador del Leeds United, equip anglés que està penúltim en lliga a dos punts de la salvació, que la marca el Bournemouth.

El tècnic de Pamplona arribaria per a salvar al Leeds United, que porta 14 dies sense entrenador, des de la derrota per 1-0 davant el Nottingham Forest del 6 de febrer. Javi Gracia no entrena actualment a cap equip, i el seu últim càrrec va ser en el continent asiàtic com a recanvi de Xavi Hernandez en l’A el-Sadd, que va finalitzar al juny de 2022.

Al Leeds United es trobaria amb Rodrigo Moreno, jugador que va estar als ordes de Javi Gracia tan sols durant el mes d’agost de 2020 al València. També es trobaria amb altres jugadors espanyols com Marc Roca, Júnior Firpo i Joel Robles.

Per a la posició d’entrenador del Leeds United que va deixar lliure Jesse Marsch ja han sonat diversos entrenadors com Andoni Iraola, Arne Slot i Marcelo Gallardo, però segons informa Fabrizio Romano, el club anglés ja ha contactat amb Javi Gracia i la decisió sobre qui dirigirà l’equip serà en breu.

Hola