ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kangin serà un dels referents del nou VCF

Per Miguel Fernández · 04 Agost, 2020

El nou projecte del València CF va a tindre molt en compte a l´Acadèmia de Paterna. Sense jugar Europa i amb una situació econòmica delicada, la necessitat de fer ús dels jugadors que formen part de la pedrera és un ´mantra´ que desde el club repeteixen constantment. No obstant això, la llògica esportiva és ben diferent, tenint en compte que en les pròximes hores serà oficial el traspàs de Ferrán Torres al Manchester City.

El de Foios deixarà en les arques del club una quantitat propera als 25 milions més altres xifres variables, però la realitat diu que el fet d´acabar contracte a 2021 ha obligat al València a acceptar una venda que es sitúa lluny del seu valor de mercat. Amb l´eixida de Ferrán, el club ja treballa per amortitzar mediàticament les figures de Carlos Soler y Gayà, dos dels pocs jugadors pels quals el club no vol escoltar ofertes. Però, a més, una altra figura entra dins de la nova estructura que la direcció esportiva vol construir dins de la plantilla: Kangin Lee.

El internacional coreà, que va guanyar el Baló d´Or al Mundial Sub-20 el passat estiu, no ha gaudit del protagonisme que ell esperava després de l´arribada d´Albert Celades, que va ser contractat pel club de Mestalla amb la condició d´augmentar la notorietat dels joves sobre el camp. No obstant això, segons afirma el diari AS, el màxim accionista del València, Peter Lim (que també és posseïdor de part dels drets del jugador de 19 anys), creu que aquesta és la temporada perfecta per incrementar la rellevància de Kangin Lee i fer d´ell un dels estendards del nou València de Javi Gracia, que durant la seua trajectòria com a entrenador ha demostrat ser un tècnic que confia en la figura dels més joves per conformar les seues plantilles.