ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors del València pagaran el viatge dels aficionats cap a Elx

Per Alejandro Fernandez · 30 Març, 2023

El València juga cada cap de setmana una nova final per aconseguir la permanència en una temporada de sofriment constant. El dilluns la cita és a Mestalla davant el Rayo Vallecano i la següent és a Almeria, un desplaçament que comptarà amb més de 500 valencianistes.

El club va traure a la venda un total de 530 entrades per al partit contra l’Almeria en el Power Horse Stadium i va comunicar que costejava el viatge amb autobús cap a la província andalusa. En la roda de premsa de hui, el director corporatiu de l’entitat, Javier Solís, ha comunicat que els futbolistes del València han volgut unir-se a la iniciativa del club per a costejar el viatge.

També ha declarat Solís que els jugadors en conjunt amb l’entitat costejaran el viatge per al partit lluny de Mestalla en l’Estadi Martínez Valero a Elx, que es jugarà al final del pròxim mes d’abril.

Els jugadors han volgut fer este gest per tot l’afecte que mostra l’afició en cada partit com a local a Mestalla, i també en cada partits com a visitant, on l’equip sent a l’afició molt a prop en cada desplaçament.