ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els insults i comentaris d’aficionats madridistes a Peter Federico

Per Javi Richart · 04 Març, 2024

L’únic fitxatge del mercat d’hivern del València, Peter Federico, va patir després de l’encontre contra el Real Madrid una onada d’insults i comentaris, alguns d’ells racistes, per part d’aficionats madridistes. El jugador dominicà va eixir a la segona part al partit de dissabte, deixant-ho tot sobre el terreny de joc i, inclús, tenint oportunitats de fer gol.

Tot això va provocar greus insults i comentaris d’aficionats del Real Madrid, els quals van obligar Peter Federico a tancar els comentaris d’Instagram. Exemple d’aquests atacs cap al jugador del València CF són els següents comentaris, a més d’emoticones de ratolins i monos:

“Pesseter”; “Què es pot esperar d’algú d’un país com la República Dominicana, sort cap de niu”; “Rata”; “Si no arriba a ser pel Madrid estaries repartint menjar en Uber”; “No mossegues la mà que et dona de menjar, cap de niu. En patera t’hauries d’haver anat”; “T’has tancat per a sempre la porta de la teua tornada. Si tornes serà humiliat, no importa el que faces”; “Rata de merda, pallasso”; “Pallasso, el club t’odia”; “Ja et pots quedar allí per a sempre, a mamar-la”; “Fill de puta”.