ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim, fill de Peter, aconsegueix donar la volta a la situació de TMG

Per Alex Alfaro · 16 Febrer, 2023

La presència i força de Kiat Lim en les empreses de Peter Lim està creixent amb passos de gegant en els últims mesos. Si no hi ha cap canvi important en el full de ruta del magnat singapurense, Kiat Lim serà l’hereu de la fortuna de Peter Lim, actual màxim accionista del València.

Una de les empreses en les quals Kiat Lim té major protagonisme és el grup sanitari cotitzat TMG. Després d’uns primers mesos negatius, el grup ha augmentat els seus beneficis en un 74% tal com ha informat València Plaza.

Peter Lim posseeix el 90% de l’empresa i el nomenament de Kiat Lim com a director general va tindre l’objectiu d’accelerar el creixement regional mitjançant fusions i adquisicions.

Concretament, i tal com informa aquest mateix mitjà de comunicació, el benefici net de TMG es va disparar fins al 74% amb un augment de 17,02 milions d eueros.

TMG ha augmentat de manera considerable el nombre de pacients i en Thomson Hospital Kota Damansara, situat a Malàisia, ha arribat fins als 300 nous llits.

“El sector sanitari asiàtic presenta moltes noves oportunitats de creixement on Thomson Medical Group està ben posicionat per a transformar-se en una plataforma regional d’atenció mèdica, que proporcione un conjunt integral de serveis a través de l’expansió orgànica i inorgànica”. Són paraules de Kiat Lim, també conseller del València CF, en la nota de premsa remesa al supervisor de Singapur.