Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

El València li demana a la Roma 38+Carles Pérez per Guedes

Per Alex Alfaro · 26 Juny, 2022

La venda de Gonçalo Guedes està prou accelerada per part del València. El portugués és l’actiu més important que té el club per a quadrar el seu Fair Play Financer i després de la gran temporada que ha realitzat té totes les paperetes d’eixir. Jorge Mendes, el seu agent i amic íntim de Peter Lim, treballa des de fa temps en una venda que siga rendible per a totes les parts, i fa la impressió que està més prop que mai.

La Roma és un dels equips que sens dubte major interés té per Guedes. És un futbolista que li agrada a Mourinho i ara mateix es postula com l’únic equip que apostarà seriosament per emportar-se a l’interior portugués. Ara mateix l’operació es troba molt calenta i és que el club es va posar com a objectiu la venda abans del pròxim 30 de juny, encara que sembla una cosa quasi impossible.

Peter Lim va encarregar la venda del jugador a diversos agents, entre els quals es troba, com no podia ser d’una altra forma, Jorge Mendes.

Reunió el dimecres passat

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, Mendes ha viatjat fins a Milà per a tractar de desembossar la negociació per la venda de Guedes a la Roma. La reunió s’ha produït entre el representant de l’empresa Gestifute i Tiago Pinto, actual director esportiu de la Roma. Com ja hem informat al llarg del dia, Carles Pérez si que entraria en l’operació més 20 milions d’euros que ingressaria el València. Falta per veure en quina quantitat es taxaria a Carles Pérez. No obstant això, el València necessita diners per a poder tancar l’exercici, i Peter Lim ha demanat que la Roma puge la seua oferta monetària, perquè de moment no és ni molt menys suficient. 

No obstant això, si el València vol tindre alguna venda important abans del pròxim 30 de juny ha de trepitjar l’accelerador. Queda poc més d’una setmana i de moment les negociacions, a pesar que Mendes ja està ficat de ple, es troben encara molt fredes.

 

Contraoferta del València

Segons ha informat el mitjà de comunicació italià II Messagero, el València li ha demanat a la Roma 38 milions d’euros més l’arribada de Carles Pérez a canvi de Guedes. Una oferta molt allunyada a la primera de la Roma i que serà complicada que puguen assumir. El valor de Guedes es trobaria per damunt del seu preu d’arribada. No obstant això, es tracta d’una operació que a pesar que seria idíl·lica, no acabaria de solucionar els problemes econòmics a causa de la seua elevada amortització i el percentatge respecte al benefici.

Guedes autoritza a Jorge Mendes negociar la seua marxa

Ara mateix, l’equip més interessat en el futbolista portugués és la Roma de José Mourinho. De fet, segons ha informat Calciomercatto, Gonçalo Guedes ha autoritzat a Jorge Mendes negociar amb la Roma per a jugar en la capital d’Itàlia la pròxima temporada. Guedes considera que és un gran club on podria continuar la seua carrera i créixer com a jugador. 

Un altre aspecte important de la Roma és que el seu entrenador és José Mourinho. El tècnic portugués és un dels millors entrenadors del món, ja que ho ha guanyat tot. Gonçalo Guedes sent una gran admiració per ell i pensa que podria aprendre molt baix les seues directrius. 

El València vol 40 milions d’euros

Pel que respecta al preu, Peter Lim ho té molt clar. El València exigirà a la Roma quaranta milions d’euros per Gonçalo Guedes. El València necessita diners per a poder quadrar el fair play financer i no presentar pèrdues. Per este motiu, necessita que les ofertes que arriben pels seus millors jugadors siguen elevades. Per la seua part, Guedes intentarà fer força per a rebaixar el preu, però s’espera una negociació llarga entre els equips. 

De fet, la Roma intentarà abaratir l’operació amb futbolistes com Diawara, el qual va reconéixer que va estar prop de vindre al València el passat mercat d’hivern, o Carles Pérez. Els dos jugadors són d’un perfil que el club valencià no té a la seua plantilla. No obstant això, com els problemes econòmics són tan greus, la principal urgència del València és aconseguir diners. 

L’amortització de Guedes

El portugués és possiblement un dels jugadors que tenen més paperetes per a eixir. No obstant això, no és tan fàcil traure a un jugador que acaba contracte en 2024. Durant aquest últim any ha millorat el seu rendiment, però no ha sigut ni molt menys l’esperat quan va aparéixer amb Peter Lim en l’aeroport de Manises. Ara mateix, encara queden 13,33 milions per amortitzar. És a dir, que en el cas que isca venut per 20 milions, únicament augmentarien 7 milions en el Fair Play.
 

El València haurà de vendre per valor de 65 milions d’euros

Per la seua part, Bordalás va reconéixer en roda de premsa que el club l’havia confirmat que este mercat hauria de vendre per valor de seixanta-cinc milions d’euros. Ara mateix, segons ha informat Vicente Fuster en el programa radiofònic 90minuts, el València haurà de vendre per valor de trenta-sis milions d’euros abans del trenta de juny per a quadrar els comptes d’este any. Després d’açò, l’entitat valenciana tindrà tot el mercat d’estiu per a aconseguir trenta milions més per a no donar pèrdues en la pròxima temporada. 

A este gran problema econòmic es suma una situació que dificulta encara més l’estabilitat financera del València. Segons ha afegit el periodista Vicente Fuester en 90minuts, el València haurà de fer front a un deute a curt termini de 54 milions d’euros. El club valencià haurà de pagar esta quantitat abans del trenta de juny de l’any 2023.