ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agent de Javi Guerra va estar a Anglaterra, on el futbolista ha despertat molt d’interés

Per Joan Marc García · 04 Novembre, 2023

Javi Guerra s’ha confirmat com un dels diamants de LaLiga 2023-2024, i la seua imatge ja s’ha estés per tota Europa. El jugador de la pedrera va ser un dels triats per a conformar l’”equip del Mes” per davall de 21 anys de les cinc grans lligues europees al setembre.

Davant l’amenaça de la seua possible venda, el director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, va explicar que els plans amb el jove futbolista són clars“Som plenament conscients que tenim un jugador amb un enorme potencial de futur i amb capacitat per a rendir a un bon nivell ara. No està en els nostres plans vendre-ho a cap club”, va sentenciar. Javi Guerra continua sumant galons, el club va decidir signar la seua renovació oficial fins a 2027 amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

La gran temporada de Javi Guerra no ha passat inadvertida per a ningú i el seu nom està en els plans de Luis de la Fuente. El seleccionador nacional  va afirmar divendres passat a València que amb els migcampistes del València Pepelu i Javi Guerra cal anar pas a pas de cara a una futura convocatòria amb l’absoluta.

“Els xavals del València són tots molt bons, els he tinguts amb mi. Els tinc tots controlats. Tots són molt bons”, va agregar.

L’agent de Javi Guerra a Anglaterra

El rendiment espectacular del futbolista de Gilet no ha passat desapercebut als grans d’Europa. Segons el periodista Nacho Sanchis, l’agent del futbolista va estar a Anglaterra aquesta setmana. El jugador ha despertat molt d’interés a la Premier League i hi ha rifa per ell.

No obstant, la citada font indica que el València es manté ferm i no té intenció de vendre’l. La prioritat a l’hivern és no perdre efectius, més fins i tot que fitxar.