ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reina serà del València CF si ix Cillessen

Per Miguel Fernández · 20 Agost, 2020

Meriton Hòldings vol trobar una eixida a Jasper Cillessen, coste el que coste. Aqueixa és la intenció de la propietat, que no vol continuar assumint els més de huit milions anuals de cost d’amortització que té el porter holandés de 31 anys. A això, a més, caldria sumar-li una fitxa d’una mica més de tres milions bruts, una de les més altes de la plantilla. El rendiment del porter ha tingut més baixos que alts en l’últim curs, per la qual cosa la seua figura tampoc és imprescindible en el rendiment de l’equip. Per tot això, la secretaria tècnica desitja traspassar-lo, i ja tindria aparaulat el substitut del porter holandés.

Segons indica Marca, Pepe Reina serà el substitut de Jasper Cillessen si aquest acaba abandonant l’entitat de la Capital del Túria. El porter espanyol de 37 anys va ser cedit al Aston Villa en l’última part del passat curs, però el seu rendiment en les últimes temporades no ha sigut del tot positiu. No obstant això, el fet que arribaria sense cap cost de traspàs sembla convèncer al València CF, que busca equilibrar el balanç econòmic amb operacions de fitxatges que siguen low cost.

El destí més factible per a Cillessen sembla que serà un Ajax que viu amb una certa tensió l’interés del Chelsea FC en Onana, com a conseqüència de l’escassa confiança de Lampard en Kepa. En cas que es concretara l’arribada del porter camerunés a Stamford Bridge, el seu substitut seria un Jasper que tornaria a casa en any d’Eurocopa.