ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València va rebutjar tancar gratis a Rafa Mir les últimes hores de mercat

Per Javi Richart · 05 Febrer, 2024

L’últim dia de mercat va ser frenètic a Mestalla, i va evidenciar altre episodi de Meriton Holdings amb els fitxatges. Són contradictòries les versions entre Víctor Orta, director esportiu del Sevilla i el seu homònim, Miguel Ángel Corona, sobre el no fitxatge de Rafa Mir pel conjunt che, el qual no es va tancar per la falta de voluntat del conjunt de la capital del Túria.

La informació de Blanquinegres és que el València CF va rebutjar tancar gratis l’arribada de Rafa Mir en les últimes hores de mercat. El jugador murcià va posar tot de la seua part, i va cridar a Corona passades les 22:30 h per explicar-li que estava disposat a renunciar al que fora necessari de la seua fitxa.

En canvi, el director esportiu li va contestar que ni ell ni Javier Solís tenien autorització de signatura per tancar l’operació, i que a València l’única persona que en tenia era la presidenta, Lay Hoon, qui ja no estava al club. Un problema típic agreujat per la diferència horària a Singapur.

El València argumenta que va rebutjar el fitxatge perquè no estaven tancades les condicions d’una opció de compra amb el Sevilla. Un tema que és de vital importància per al club de Mestalla. L’entorn de Rafa Mir ha tractat d’alliberar tensions a les últimes hores, però la realitat és que el davanter del Sevilla se’n va anar a dormir pensant que la culpa del seu no fitxatge no era del conjunt andalús.