ACTUALITAT  

El València medita pagar el desplaçaments dels aficionats per a la final de Cadis i es planteja una promoció d’entrades per al dijous

Per Marc Santiago · 24 Abril, 2023

Després de la victòria de l’equip ahir contra l’Elx, i vist el calendari vinent, els pròxims partits que jugarà el València són clau per a poder assegurar la salvació, ja que es tracten de partits contra rivals directes, i on el paper de l’afició és molt important per a apretar al rival i per a motivar als seus.

I és que ahir el Martínez Valero pareixia Mestalla per moments, ja que s’hi van desplaçar vora uns 5000 aficionats valencianistes, els quals no pararen d’animar en cap moment i ajudaren que l’equip s’enduguera els 3 punts.

En el club s’han adonat que aquests tenen un paper fonamental en la carrera per la salvació i volen ajudar-los a desplaçar-se perquè puguen anar allà on va l’equip. Per això, durant la vesprada d’ahir, el València va contactar amb el Cadis per a sol·licitar més entrades per a l’afició valencianista, ja que els gaditans solament li oferiren 300.

També s’està valorant l’opció de pagar els autobusos perquè la gent puga desplaçar-se de manera gratuïta i facilitar l’anada d’aficionats als camps dels equips rivals del València en aquestes jornades tan importants, on animen i apreten com sempre fan.

A més a més el club facilitarà la compra d’entrades per al partit del dijous enfront del Valladolid, ja que es tracta d’un partit amb un horari complicat (19:30 en un dia laboral), amb alguna promoció per als abonats i així poder omplir Mestalla el màxim possible i que l’equip es senta recolzat com si fora una final.