ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València, optimista per a recuperar aquests jugadors

Per Javi Richart · 02 Octubre, 2023

Les males notícies van afectar l’ambient del València CF aquest diumenge a l’encontre davant el Reial Betis. Els blanquinegres van caure per 3 a 0, però també van patir la mala planificació de la plantilla. Així, si Rubén Baraja ja tenia moltes baixes, a aquestes es suma la de Diakhaby, qui es va retirar lesionat a la recta final. En canvi, l’entrenador asturià parlava en roda de premsa sobre els jugadors que podria recuperar per a l’encontre de la pròxima jornada a Son Moix a una posició clau.

“En principi, la idea és que Foulquier puga tornar o estar disponible. També, Correia pot tindre opcions de participar, perquè a aquest encontre tenia una molèstia de l’últim partit i no hem volgut arriscar a aquesta posició (lateral dret). Al final perds al jugador un partit, però no el perds 5 o 6 que és una cosa important en aquest moment, no perdre jugadors. Esperem que puguem recuperar algun”, assegurava Baraja després de l’encontre davant el Betis.

A més a més, el tècnic valencianista explicava la lesió de Diakhaby: “La sensació que tots tenim és que s’ha trencat. Ha caigut a terra en una acció defensiva quasi d’últim home. Si caus a terra és perquè t’has trencat, eixa és l’explicació que trobem. Anem a esperar a les proves i ja valorarem”.

Pel que fa a la resta de la infermeria, Baraja no podrà comptar amb total seguretat amb Gayà, Jesús Vázquez, Alberto Marí i Sergi Canós per a l’encontre d’aquest dissabte davant el Mallorca a la jornada 9.