ACTUALITAT  

El València escoltarà ofertes a partir de 35 milions per Giorgi Mamardashvili

Per Mauro Pérez · 16 Abril, 2024

El València CF està fent els seus propis càlculs en vista del que s’acosta en el mercat de fitxatges. Conscients de la situació, el club ha reavaluat el preu del porter georgià Giorgi Mamardashvili, que ha destacat notablement aquesta temporada. El porter de 23 anys ha demostrat la seua vàlua en el camp, consolidant-se com un dels millors en la seua posició. La recent classificació de Geòrgia per a l’Eurocopa d’Alemanya ha afegit un valor addicional al seu perfil.

Ara, el València té clar que el porter és un actiu valuós en el mercat. Si bé l’any passat el preu d’eixida rondava els 25 milions d’euros, enguany el club ha elevat la seua taxació al voltant dels 35 milions d’euros, segons ha informat Relevo, este augment es deu no sols al rendiment millorat de Mamardashvili, sinó també a l’increment del seu caixet en el mercat.

A pesar que el València va rebre ofertes l’any passat, aquestes van ser considerades massa baixes en comparació amb la valoració del club. Ara, amb un Mamardashvili millorat i més complet en la seua posició, el València confia en iniciar negociacions amb una xifra més concorde al seu vertader valor en el mercat. El pròxim mercat de fitxatges dictaminarà la vertadera demanda pel porter.