ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València estaria 13º en la classificació si no fora pels errors del VAR

Per Alejandro Fernandez · 27 Febrer, 2023

El València és el gran perjudicat de la lliga aquesta temporada a causa dels errors del VAR, junto amb el Girona, segons ha analitzat Archivo VAR, una pàgina web especialitzada en l’anàlisi de les actuacions del VAR en el futbol espanyol.

En la classificació el València es col·locaria 13é sense els errors comesos pel VAR, cinc posicions més amunt en la taula de la qual està situat. Fins a cinc ocasions no han rebut l’atenció i el judici que exigien les accions en contra per part de la sala VOR.

Com seria la classificació sense els errors del VAR ha sigut realitzada per Archivo VAR tenint en compte els gols anul·lats de manera errònia, els gols validats de manera errònia, els penals no assenyalats de manera errònia i els penals assenyalats de manera errònia. Entre les accions que s’han tingut en compte no estan les accions en les quals es produeixen expulsions, ja que consideren que no afecta el marcador.

Este cap de setmana contra la Reial Societat el València va patir una vegada més l’arbitratge. En la segona part, Hugo Duro va ser colpejat en l’àrea basca, es va anar al sòl, i encara que en un primera instància el col·legiat va assenyalar penal, després va anar a revisar al VAR i va anul·lar el penal.

En el record queden els partits amb accions polèmiques de l’arbitratge com el partit davant el Celta de Vigo i davant l’Atlètic de Madrid. Aquesta és la cinquena temporada del VAR, que li costa a la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) uns 4,5 milions d’euros per temporada, i sembla que la dinàmica no millora.

 

Hola