ACTUALITAT  

El València convocarà una junta extraordinària per a baixar el nombre d’accions per a entrar en la Junta General d’Accionistes

Per Alejandro Fernandez · 30 Març, 2023

Javier Solís ha confirmat en la roda de premsa de hui que l’entitat convocarà una junta extraordinària per a baixar el nombre d’accions per a poder assistir a la Junta General d’Accionistes del pròxim mes de desembre.

El nombre d’accions per a poder entrar en la Junta General d’Accionistes baixarà de nou fins a les 9 accions. En l’exercici 2020/2021 les accions requerides per a entrar a la junta van ser de 3.598 i en l’exercici 2021/2022 van ser un total de 5.786

Solís ha comunicat que la decisió va ser anunciada i que res ha canviat. “És una qüestió de temps i de formalitat”, ha manifestat Solís. La junta extraordinària es farà en el mes de novembre, un mes abans de la Junta General.

«Respecte a la història i tradicions del club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som serios en quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació”, va dir Kiat Lim en el passat mes de desembre.