ACTUALITAT  FITXATGES  

El València contacta amb Víctor Chust

Per Javi Richart · 10 Juny, 2024

Tot i que encara no s’ha fet cap moviment, el València continua tantejant el mercat de fitxatges de cara a la pròxima temporada. Una de les prioritats és la d’incorporar a un central, una de les posicions amb més baixes. Per això, Corona ha contactat amb l’entorn de Víctor Chust, com ha informat Diego Picó per a Radio Marca València.

L’actual defensa central del Cadis CF està disposat a arribar al conjunt che. En canvi, al Pipo Baraja no el convenç tant l’opció. El sou de Víctor Chust amb l’equip andalús és d’1,2 milions d’euros. A més a més, la clàusula de rescissió és de 4 milions. Seria un fitxatge a baix cost, ajustant-se al que busca el València en l’àmbit econòmic. No obstant això, pel que fa a l’apartat esportiu, no milloraria exponencialment el nivell de la plantilla.

Chust va formar part de les categories inferiors del València CF fins que va complir els 12 anys. Posteriorment, es va mudar a la capital per jugar al Reial Madrid, on va estar fins incorporar-se al Cadis en 2021. Aquesta última temporada ha jugat 24 partits, 2 d’ells en Copa del Rei, acumulant 2.049 minuts en totes les competicions a una campanya on ha descendit a LaLiga Hypermotion.