ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF somia amb Europa en un sopar de conjura

Per Mauro Pérez · 12 Abril, 2024

Enmig de les creixents expectatives sobre les possibilitats d’Europa per al València CF, els jugadors opten per mantindre viva la il·lusió que ha caracteritzat a l’equip des de l’inici de la temporada. Conscients dels desafiaments que enfronten, l’equip es va reunir la nit del dijous en el restaurant Beluá per a enfortir la seua companyia i solidaritat. El sopar, organitzat per Sergi Canós, un dels líders del vestuari, va ser compartida en xarxes socials com un testimoniatge de l’ambient positiu que preval en l’equip i la unió que hi ha per part de l’equip per aconseguir l’objectiu de la temporada.

L’assistència al sopar va ser quasi completa, el que reflecteix el compromís de l’equip amb mantindre un ambient unit i positiu, encara que va haver-hi algunes absències notables. Entre els presents es trobaven noms clau del primer equip, així com jugadors en dinàmica del VCF Mestalla, com Hugo González, Pablo González, Rubén Iranzo y Alberto Mari. No obstant això, alguns jugadors, com Mouctar Diakhaby, Selim Amallah, Hugo Duro i Giorgi Mamardashvili, no van assistir.

L’ambient positiu en el vestuari ha sigut constant al llarg de la temporada, aquest sopar és només un exemple més de l’esperit d’unitat que impulsa a l’equip, tant dins com fora del camp, reforçant la idea que el València CF és més que un equip, és una família.