ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF en negociacions amb Hugo Duro

Per Mauro Pérez · 15 Abril, 2024

El València CF es troba immers en un procés de negociació per a renovar el contracte del seu davanter, Hugo Duro. Malgrat els esforços de totes les dos parts per arribar a un acord, les negociacions encara estan estancades, deixant un panorama incert respecte al futur del jugador en el club. Encara que Duro sempre ha dit que la seua intenció és seguir en el club valencianista.

Amb el seu contracte actual que finalitza en 2026, el València està decidit a assegurar la continuïtat de Duro en l’equip, reconeixent la seua contribució tant dins com fora del terreny de joc, amb una ampliació del contracte i amb una pujada de salari, segons ha informat Relevo, ja que el jugador cobra un salari baix. El jove atacant, de 24 anys, està destacant en aquesta present temporada amb 12 gols en 30 partits, convertint-se en un pilar fonamental en la plantilla dirigida per Rubén Baraja.

La importància de Duro va més enllà de les seues estadístiques golejadores. La seua influència en el vestuari és inavaluable, especialment després de la partida de diversos referents de l’equip. Segons dades estadístiques facilitades per Transfermarkt, el València registra un millor acompliment en termes de gols anotats quan Duro està en el camp, la qual cosa el converteix en el jugador més determinant no sols per al seu equip, sinó per a tota LaLiga.

Malgrat estos assoliments, les parts encara no han aconseguit arribar a un acord en les negociacions contractuals. Mentrestant, la incertesa creix entre els aficionats, els qui esperen una solució que assegure la permanència de Hugo Duro en el club.