ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València CF assegura a una de les seues promeses: Javi Tena signa el seu primer contracte professional

Per Mauro Pérez · 16 Abril, 2024

L’acadèmia del València CF continua demostrant la seua vàlua en traure a la llum noves joies del futbol. En aquesta ocasió, és Javi Tena qui brilla amb llum pròpia en signar el seu primer contracte com a professional amb l’Acadèmia VCF. La notícia arriba en un dia especial per al jove talent, ja que coincideix amb el seu aniversari, pel fet que la llei no permet a menors de 16 anys tindre contracte professional i estava acordat esperar a aquest moment per a fer-la efectiva.

Amb una alçada imponent d’1,90 metres i una posició destacada com a pivot, Javi Tena es distingeix per la seua fortalesa física i la seua habilitat en el terreny de joc. A més de ser part del Juvenil B del club, on ja ha deixat mostres del seu potencial, també ha tingut l’honor de representar a Espanya en la categoria sub-16.

L’interés d’altres grans clubs com Barcelona i Reial Madrid no ha passat desapercebut, però el compromís de Javi Tena amb el València CF queda segellat amb la signatura d’este contracte. La seua incorporació al Juvenil Divisió d’Honor és un pas més en la seua ascendent carrera, recolzada pel reconeixement primerenc de figures com l’entrenador Baraja, qui el va convocar a entrenar amb el primer equip quan a penes comptava amb 15 anys.

El futur es presenta prometedor per a aquest talentós migcampista, qui té davant el desafiament de continuar creixent i destacant en les files del València CF, demostrant així que la cantera del club continua sent una mina de diamants en constant desenvolupament.

D’altra banda, Jaume Durà serà el següent, tot acordat amb el jove valencianista fins a 2028, que seguirà els passos del seu company Javi Tena. Però Durà no ho farà fins a maig quan complisca els 16 anys.