Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València contraoferta 4 millions per Jesús Vàzquez

Per Blanquinegres · 14 Desembre, 2022

El València té un gran problema amb el lateral esquerre. Gayà, Lato i Jesús Vázquez no són compatibles per al lateral esquerre de cara a les futures temporades. Els dos últims demanen i desitgen tindre minuts i estar en un equip que veritablement aposte per ells. Esta realitat provocaria que Jesús Vázquez executara la clàusula que, a causa dels pocs minuts que ha tingut en la primera part de la temporada, li permetera eixir de manera unilateral del València cedit en este mercat d’hivern.

La situació de Lato és ben diferent ja que el pròxim 30 de juny finalitza el seu contracte i si no canvia res no seguirà la pròxima temporada en el club de la seua vida. El jugador encara no ha rebut cap oferta i la seua agència de representació, els Toldrá, estan a l’espera que el València decidisca asseure’s per a definir el futur.

Solucionar este puzle va ser una de les conclusions a les quals es va arribar després de la reunió a Singapur, però d’això ja fa pràcticament un mes i no hi ha novetats ni notícies que comptar perquè el València no ha mogut fitxa. I mentre el València actua lent, els equips es mouen. Lato es troba estudiant diferents equips de fora que li encaixen. En el cas de Jesús, Leaderbrock està oferint al jugador a tots els equips possibles.

Un dels equips als quals li encantaria poder comptar amb els serveis de Jesús Vázquez és el Torino. El seu director esportiu, Emiliano Moretti, exjugador del València i lateral esquerre, va estar la setmana passada a la Ciutat Esportiva veient des de la graderia el partit entre el València i el Clermont.

Segons ha informat el mitjà italià Tuttosport, el València ha rebut una oferta de tres milions d’euros per Jesús Vázquez. No obstant això, el València ha donat resposta amb una contraoferta de 4 milions. A simple vista sembla una quantitat massa xicoteta  perquè el València prenguera la decisió de desfer-se d’un actiu important format a la Ciutat Esportiva de Paterna.