ACTUALITAT  

El “superordinador” de DAZN anticipa les possibilitats del València CF en LaLiga

Per Mauro Pérez · 16 Abril, 2024

L’anàlisi del “superordinador” de DAZN arriba en un moment crucial per al València CF, que busca assegurar la seua presència en competicions europees la pròxima temporada. Després de l’enfrontament d’ahir contra el CA Osasuna, on es va posar a prova la determinació de l’equip, estes prediccions brinden una visió interessant sobre el futur immediat del club.

Amb un 44% de probabilitats d’acabar en el seté lloc, el València se situa en una posició on la lluita per assegurar un lloc en la Conference League és una tasca assolible però desafiadora. Este lloc adquireix encara més importància atés que l’Athletic Club, coronat campió de la Copa del Rei, ocuparà un dels llocs europeus, cosa que significa que el seté classificat en LaLiga obtindrà l’oportunitat de participar en una competició internacional.

D’altra banda, el València també manté visca l’esperança d’escalar fins al sisé lloc, amb un 16% de possibilitats segons les projeccions del “superordinador”. Encara que este percentatge és menor, no es pot descartar la possibilitat que l’equip de Rubén Baraja done un últim esforç en les set jornades restants i aconseguisca una posició més alta en la classificació. Estes prediccions subratllen la importància de cada partit que queda per disputar-se i l’impacte que cada punt pot tindre en la classificació final.