ACTUALITAT  

El Reial Madrid insisteix en el fitxatge d’esta perla del filial

Per Alejandro Fernandez · 16 Març, 2023

El València té en el filial diverses perles que estan en el punt de mira dels grans equips. Una de les perles és Mario Dominguez, el davanter de Granada que és el màxim golejador del club en totes les categories amb 16 gols. El futbolista desperta gran interés en la resta de clubs i el Reial Madrid vol emportarse’l.

El conjunt madridista insisteix en el seu fitxatge des del partit del València contra el Madrid en la Copa del Rei juvenil, quan l’entrenador de l’equip blanc, Álvaro Arbeloa, es va fixar en el davanter. Des d’eixe moment en Valdebebas segueixen al jugador mitjançant vídeos i dades, i planegen la seua arribada.

El Reial Madrid vol el seu fitxatge, però el jugador és una de les prioritats del València en este moment. És un futbolista molt important per al juvenil A i ho serà en el futur al Mestalla, si s’aconsegueix finalment l’ascens a la tercera divisió del futbol espanyol, la Primera Federació.

Mario Domímnguez està tenint una temporada atípica, ja que juga amb el seu equip, el juvenil A, també juga amb el València Mestalla i, a més, entra en les convocatòries del primer equip. Va arribar a debutar en primera amb Bordalás davant l’Espanyol, i la seua principal característica, el gol, és una de les necessitats d’este València de Rubén Baraja, el qual necessita d’este atribut per a aconseguir l’objectiu.