ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El preu de venda del terciari del Nou Mestalla al gendre de Juan Roig

Per Alex Alfaro · 02 Març, 2023

El València CF i el grup inversor valencià Atitlan es troben ultimant els detalls per a la compra dels 40000 metres quadrats del sòl del terciari annex al nou estadi de Mestalla, tal com ha informat El Confidencial. Les dos parts porten molts mesos negociant i ens trobem en el punt en el qual l’acord està cada vegada més a prop. No obstant això, tot queda subjecte a la signatura amb l’Ajuntament del conveni urbanístic definitiu i a la finalització de les obres del Nou Mestalla.

Tal com ha revelat el citat mitjà de comunicació, la intenció del gendre de Juan Roig és promoure la construcció de dos edificis destinats a hotel i oficines i un centre comercial al costat de l’estadi i buscar possibles operadors per a poder llogar els diferents espais.

L’acord va ser ja anunciat per part d’Inma Ibañez en l’última junta d’accionistes. No obstant això, com ella mateix va admetre tot es troba supeditat a diferents fites urbanístiques. Ara el focus se centra en la resposta que l’Ajuntament puga donar a la proposta de conveni que va entregar el València en l’última reunió.

El preu de venda

El club té 80 milions preparats del fons d’inversió CVC, amb el que va firmar un acord de 50 any a canvi del 10% dels drets anuals de TV, i e els 25-30 milions de la venta del terciari a Atitlan, suposaria la suma d’uns 110 milions amb els que club creu poder reiniciar l’obra, però quasi amb tota seguretat no arribaria per a finalitzar l’obra i haurien de vendre altres actius.