ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible XI de Baraja contra el Cadis

Per Javi Richart · 23 Octubre, 2023

El València CF rep hui a Mestalla al Cadis, en un encontre marcat per la necessitat de guanyar de dos equips que duen aproximadament un mes sense fer-ho.

Per a això, Baraja presentarà un XI renovat, amb molts titulars que tornen a l’equip després de recuperar-se durant l’aturada de seleccions.

Possible alineació del València (4-3-3): Mamardashvili; Thierry Correia, Paulista, Mosquera, Gayà; Pepelu, Javi Guerra, Amallah; Fran Pérez, Hugo Duro i Diego López 

A la porteria estarà un fixe com Mamardashvili. Als laterals, torna el capità José Luis Gayà i, per la dreta, Thierry. Després de la baixa de Diakhaby, el que apunta a ser titular fixe és Paulista. El seu acompanyant es decidirà entre Cenk i Mosquera, tot i que el hispano-colombià parteix per davant.

El mig del camp és la posició més clara, amb el trio Pepelu, Javi Guerra i Amallah un poc més avançat, enganxant amb la davantera.

Per últim, Hugo Duro apunta a ser el davanter referència, ja que Yaremchuk ve de jugar amb Ucraïna. Als extrems, tant Diego López com Fran Pérez pareix que seran els titulars, ja que Canós s’ha recuperat, però no està al 100%.