ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El polèmic “like” de Monchi en les xarxes socials sobre Paulista

Per Alex Alfaro · 03 Febrer, 2023

Monchi (Ramón Rodríguez Verdejo), director esportiu del Sevilla, va donar un like al tuit del tuitero @_NODOSFC_ en el qual es demanava que “si a Paulista li cau una sanció econòmica hauríem de pagar-la entre tots els espanyols”.

Hores després Monchi va utilitzar Twitter per a disculpar-se i explicar el seu fortuït ‘like’: “El “m’agrada” que anit vaig donar a una publicació defensant l’acció de l’expulsió de Paulista, evidentment va ser fortuït”.

El director esportiu del Sevilla va voler deixar clar que “en res puc estar d’acord amb eixe comentari” i que “l’acció, de fet, em sembla desmesurada i fora de lloc”. “Demane disculpes si algú s’ha sentit ofés”, va finalitzar Monchi.

Així va ser la roja

Complit el minut 70 de partit, es va veure una acció molt lletja en el Reial Madrid – València que va acabar amb l’expulsió merescuda de Gabriel Paulista per una puntada clamorosa i amb intenció de fer mal sobre Vinicius el qual es va encarar immediatament amb el defensor formant una tangana.

Sense dubtar-ho, Alberola Rojas li va ensenyar la cartolina roja al valencianista que va haver de ser dirigit cap als vestuaris i escortat pels seus companys davant les recriminacions dels jugadors del Madrid que buscaven justícia.

D’esta manera, la jugada queda com una de les més cridaneres del partit i de les quals donarà que parlar en els pròxims dies.