ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’autobús del València tornarà a entrar per l’Avinguda de Suècia

Per Alex Alfaro · 03 Abril, 2023

L’autobús del València tornarà a entrar per l’Avinguda de Suècia. L’afició valencianista podrà brindar eixa calor tan característica de la prèvia d’un partit a Mestalla als seus jugadors, per a donar-los eixa extra de motivació necessari per a afrontar un partit important com el d’aquesta nit davant el Rayo Vallecano (21.00 hores).

 

Les protestes convocades per Libertad VCF durant l’hora prèvia als últims partits per a demanar la marxa de Meriton i Peter Lim del club havien forçat a la policia a desviar l’accés del bus pel carrer Joan Reglà, el carrer perpendicular.

Aquesta decisió va enfurir a la massa social valencianista, que no entenia com l’autobús no entrava pel seu accés habitual a l’estadi per l’Avinguda de Suècia, on és habitual en les prèvies de les trobades viure eixes rebudes eufòriques repletes de càntics i bengales que encenen el cor dels valencianistes. Eixa rebuda per la quan tant ha barallat Rubén Baraja, que des de la seua arribada no ha pogut viure-ho i que per fi, si tot segueix amb normalitat, podrà tornar a experimentar en la nit d’aquest dilluns.