ACTUALITAT  

El motiu pel qual Lay Hoon no va estar al València – Sevilla

Per Javi Richart · 19 Febrer, 2024

La presidenta del València CF, Lay Hoon Chan, no va estat present en la llotja de l’estadi de Mestalla a l’empat a 0 del conjunt che davant el Sevilla. Tal com va saber Blanquinegres, Javier Solís, director corporatiu del club i portaveu, va exercir com a màxim representant del club, com es pot vore en la foto d’esta notícia.

La presidenta del València no va fer acte de presència a Mestalla per primera vegada aquesta temporada. El motiu, segons avança Héctor Gómez per a Golsmedia, és que va ser iaia, i va aprofitar el passat cap de setmana per viatjar fins a Singapur i conéixer al seu net. 

Com continua la informació, Lay Hoon Chan torna a València aquesta mateixa setmana per afrontar la part decisiva de la negociació amb l’administració per trobar un acord i obtenir l’ordenança urbanística per al Nou Mestalla. El club che entra en unes setmanes importantíssimes per al futur de l’estadi i la candidatura per al Mundial 2030, ja que l’Ajuntament haurà de definir si aprova o no les fitxes urbanístiques que Peter Lim demana per reprendre les obres del Nou Mestalla.