Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amadeo Salvo li dona like a una foto de Peter Lim

Per Alex Alfaro · 01 Juny, 2023

El València es juga la salvació aquest diumenge en el partit contra el Betis en el Benito Villamarín i no està previst que Peter Lim viatge a Espanya per a mostrar el seu suport.

De fet, el màxim accionista del club de Mestalla tenia des de feia mesos l’agenda ocupada el divendres 2 i el dissabte 3 de juny amb sengles actes de les seues iniciatives filantròpiques que més repercussió al seu país, tal com ha informat el Diario Marca.

Peter Lim comptarà amb el suport del fubolista de l’Al Nassr Cristiano Ronaldo,  segons destaca Straits Times, la publicació més important del país asiàtic.

Des del València no es té constància que Peter Lim tinga previst viatjar a Sevilla, on el València disputa un partit clau contra el Betis per la salvació. L’empresari singapurense, que aquest últim any ha reactivat les reunions d’executius del València. No visita des de desembre de 2019 València.

Ara l´última  polèmica ha arribat quan diferents aficionats s’han adonat que Amadeo Salvo li va donar “like” a la foto de Kim Lim, filla del propietari de la majoria accionarial del Valencia C.F, en una publicació en la qual felicitava el seu pare per complir anys.

Amadeo Salvo va conéixer personalment a la filla de Peter Lim en diferents partits, menjars i fins i tot veient la Formula 1 en el Gran Premi de Singapur.