Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Galatasaray també s’interessa en Jeison Murillo

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2021

El València és un dels equips interessats en el fitxatge del central Jeison Murillo, jugador actualment de la Sampdoria, que va eixir de l’equip valencianista fa tres temporades. Però, a aquest interés també se suma el Celta i ara el Galatasaray turc, segons el periodista esportiu Pipe Sierra.

Sense ofertes

Encara que València i Celta són els equips més avançats en la incorporació del colombià, cap dels dos ha fet una oferta ferma a la Sampdoria, sols s’han avançat les conversacions. L’ equip italià li ha posat un preu de 13 milions, el mateix preu per el que el qual el va fitxar, per això esperarà l’oferta més alta per ell per amortitzar la inversió que va fer.

Murillo veu amb bons ulls tornar a la capital del Túria, on va fer bones actuacions, per tant es posa en una de les seues primeres opcions i caldrà esperar als moviments del València en el mercat.

El València necessita eixides

Perquè es produïsca la incorporació de Murillo, l’equip ché necessita traure jugadors, sobretot a la defensa, i el nom que més sona és el de Mouctar Diakhaby, al que ja se li ha relacionat amb la Premier.

Bordalás te clar que la seua defensa titular és la formada per Paulista i Alderete, i com a tercer central Guillamón, però el tècnic alacantí vol reforçar la part defensiva. A més necessita diners per fer front a la inversió que sols pot recollir de les vendes, que ara semblen parades.