ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El director esportiu del Leipzig esclata contra Ilaix

Per Alex Alfaro · 04 Abril, 2023

Ilaix Moriba (20) no sembla estar destinat a jugar la pròxima temporada al Leipzig, i tampoc al València, on el club alemany el té cedit. L‘ex blaugrana voldria seguir a Mestalla, però no compta amb el protagonisme esperat i la situació li portaria a buscar noves oportunitats en altres destins.

L’ex blaugrana hauria de tornar a l’estiu a un Lepizig del qual va eixir a préstec direcció València per la porta de darrere i al qual no té ganes de tornar. Tampoc en el club alemany tenen intenció de seguir amb l’hispà-guineà. De fet, el director esportiu, Max Eberl, ha sigut clar sobre aquest tema en ‘LVZ-Talk’: “No volem a cap jugador que no vulga estar al Leipzig”.

L’opció de seguir cedit al València està quasi descartada. Primer perquè ell volguera tindre més minuts i, també perquè en el club ché el jugadr, que agrada, no és no obstant això una opció prioritària. Així, que Ilaix ja hauria posat a treballar als seus agents perquè li busquen equip. Sembla que la Premier League i la Sèrie A serien els campionats més probables.