ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El càntic d´alguns aficionats del Madrid sobre Peter Lim

Per Blanquinegres · 12 Novembre, 2023

La golejada blanca va tindre un guió que va fabricar el pitjor enemic del valencianisme. Vinícius va marcar dos dels gols i va ser el gran protagonista després de quasi mig any parlant de tot el que va ocórrer a Mestalla, fent a més de llarg el seu millor partit en l’arrancada de temporada després d’un inici molt irregular a nivell personal.

El brasiler es va lluir en la gespa aprofitant, sempre és bo acceptar els regals, la laxitud d’un sistema defensiu que no li va posar cap barrera perquè brillara.

Perquè el malson fora complet va caldre bussejar molt en el túnel del temps per a trobar un resultat tan inflat en contra en el feu madridista. L’última vegada que el València havia rebut més de quatre gols visitant al Reial Madrid va ser el 17 de setembre de 1989, en un 6-2.

Durant el partit es va parlar molt del comportament exemplar que va tindre l’afició del Reial Madrid encara que això no va anar així ni molt menys. Els aficionats que es trobaven a pocs metres de la zona reservada per als aficionats valencianistes, van estar durant molts moments del partit increpant, molestant i criticant a tots aquells que s’havien desplaçats. El moment més desagradable va arribar en el temps de descans, quan els aficionats blancs van començar a cantar “Péter quédate, Péter quédate, Péter quédate”, un càntic insultant i que poques aficions a Espanya traspassen eixa línia per tot el que significa.