ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Damia Vidagany fitxa en este club de la Premier

Per Blanquinegres · 03 Febrer, 2023

Damià Vidagany continua creixent en el món del futbol després de la seua eixida del València CF en 2017 on en aquells dies era director de màrqueting després d’haver sigut director de comunicació del club. En els últims anys, els seus esforços professionals es van centrar en l’empresa de representació DV7 Management al costat del seu soci David Villa

Tal com ha publicat el portal 2Playbook i ha pogut confirmar Blanquinegres, l’Aston Vila ha fitxat a Damià Vidagany. D’esta manera, es converteix en l’enllaç i la persona que posa en comú a l’entrenador, Unai Emery, amb la propietat.

L’executiu aterra a Birmingham després de dirigir durant els últims quatre anys DV7 Group, el hòlding empresarial de David Villa. Al costat de l’exfutbolista asturià i Víctor Oñate, ha impulsat al grup en les seues verticals de màrqueting esportiu, desenvolupament d’escoles de futbol, assessoria a inversors, producció audiovisual, gestió de comunicació i imatge d’esportistes i management de carreres esportives per a atletes d’elit.

D’esta manera, l’Aston Vila segueix augmentat la seua llista de talent espanyol després de l’arribada d’Unai Emery i Álex Moreno al club.