La millor informació del ValènciaCF en valencià

ATENCIÓ: Coneix quant cobrarà el València per ingressos de televisió
,

ATENCIÓ: Coneix quant cobrarà el València per ingressos de televisió

COMPARTIR

La Liga ja ha fet oficial el repartiment televisiu corresponent a la pròxima temporada. El  Barcelona és el club que més ingressarà amb 165 milions, mentre que el Madrid i l’Atleti ingressaran 163 i 130 respectivament. L’equip que menys diners percebrà serà l’Osca amb 43 milions d’euros.

 

8,9 millions menys per al València

El València ingressarà 73,5 millions aquesta temporada per televisió. Això suposa ingressar 8,9 milions menys en comparació a l’any passat. Cal tindre en compte que la televisió suposa al voltant del 70% dels ingressos del club pel que és de vital importància. D’una temporada a una altra el València ha baixat en un 10,79% els seus ingressos televisius, i si la situació esportiva no millora notablement, continuarà baixant.

 

Com es calcula?

 

Un 50% es reparteix a parts iguals. A partir d’ací, un 25% dels drets són en funció dels resultats esportius. Es tenen en compte les cinc temporades anteriors en LaLiga. Ser primer suposa un 17% i últim un 0,25%. Cal tindre en compte que també apareix reflectit els ingressos obtinguts per la Copa del Rei. El 25% restant ve per la implatació social. Aquest 25% s’obté a través de dos criteris. Un terç ve derivat dels ingressos per abonaments i taquilles (es fa una mitjana dels ingressos obtinguts per aquest concepte en les últimes cinc temporades). Els dos terços restants per l’aportació de cada club per a generar valor als drets audiovisuals. En això es té en compte les audiències i els coeficients per a la seua correcció