Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vendria a Yunus per 20 milions

Per Alex Alfaro · 28 Juny, 2022

El València realitzarà una aposta forta per Yunus ja que ho ha considerat completament intransferible. O almenys eixa és la resposta que ha donat després de l’interés de l’equip italià.

Segons informa el periodista Giaco Iacobellis, la Fiorentina va demanar informació respecte a la seua situació en el club i la resposta del València va ser que com a mínim costaria 20 milions d’euros.

Es tracta d’una quantitat molt llunyana al rendiment que ha demostrat fins ara l’interior estatunidenc, encara que el València veu en ell una aposta de futur i no vol deixar-li eixir per les bones.

El paper de Yunus

Dos futbolistes que l’any passat jugaren al club che estan nominats al Golden Boy: Yunus Musah i Ilaix Moriba. El jugador d’Estats Units està brillant a la selecció jugant al centre del camp, i és a esta demarcació on Bordalás l’ha col·locat en moltes ocasions, especialment a la Copa del Rei, on va tindre molt de protagonisme a les primeres rondes amb gols i assistències.

Els favorits

Així, Yunus (2002) i Ilaix (2003) opten a un premi que té dos grans favorits: Eduardo Camavinga i Gavi. Els dos han firmat un any espectacular amb Madrid i Barça respectivament, però està per damunt el francés.

Situació de mercat

El València CF necessita vendre abans de tancament de temporada, abans del 30 de juny, però el mercat avança molt lent i encara no ha aconseguit traure a cap futbolista. Meriton ha posat damunt de la taula a Guedes, Soler i Jose Luís Gayà, encara que de moment no han rebut cap oferta que puga valorar. És per això, que si res canvia, tancaria l’exercici econòmic prop de 55 milions d’euros en pèrdues.

Així, malgrat que Carlos Soler o Gonçalo Guedes són els favorits per a abandonar l’entitat, podria haver-hi sorpreses quant a eixides i si s’obrin nous panorames. Per això, el València també escolta altres ofertes per jugadors com Cillessen, Maxi, Yunus… i qualsevol jugador amb el qual puga generar espai de massa salarial.

Segons el diari italià Tuttosport la Fiorentina té a Yunus com a objectiu per a reforçar el centre del camp ‘viola’ i taxa el traspàs del futbolista americà en 15 milions d’euros. Blanquinegres ha pogut confirmar que és un jugador que agrada a Itàlia però ara mateix no hi ha cap oferta  oficial pel jugador. P El València necessita operacions que es puguen tancar a curt termini, i Yunus té totes les paperetes per a començar la pretemporada a les ordres de Gattuso.