ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comença la campanya d’altes d’abonaments amb bones xifres en les renovacions

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2023

Des d’aquest dimarts 18 fins al divendres 28 de juliol està obert el termini per a sol·licitar noves altes en línia de Soci VCF Abonat 2023-24. Cal recordar que els preus es mouen entre els 1640 euros en la ubicació més cara (tribuna central) i els 250€ que costa veure el futbol des de la graderia d’animació.

És important tindre en compte que abans de dur a terme el procés d’alta, qualsevol aficionat haurà de ser nou Soci VCF abans de realitzar la seua sol·licitud (el cost de ser Soci serà descomptat posteriorment de l’abonament”

L’estadi de Mestalla va presentar una imatge espectacular aquesta temporada amb 40.822 espectadors de mitjana; d’ells 36.230 abonats (quatre mil més que l’anterior) i pensant a repetir i incrementar la xifra, ultima la seua nova campanya d’abonaments per a la temporada 2023-24 en la qual per cinquena temporada consecutiva congelarà els preus a excepció de dos graderies, la familiar i la d’animació, que els pujarà per a anar igualant-los amb altres zones del camp de mateixa ubicació però preus molt inferiors. Hi havia un desfasament econòmic respecte a uns altres.

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, en el club es troben contents de com s’ha desenvolupat el procés de renovació d’abonaments. S’han millorat els registres i han hagut menys de 1000 baixes.