ACTUALITAT  

El somni europeu, un premi pactat per a l’equip

Per Mauro Pérez · 25 Abril, 2024

El València CF es troba immers en la batalla per un lloc europeu en LaLiga, amb tan sols un punt de diferència respecte al Reial Betis. La situació de l’equip és prometedora, esta setmana visiten al FC Barcelona, i després tindran uns decisius enfrontaments a Mestalla contra Alavés i el Rayo Vallecano.

El que va començar com un desig intern del vestuari, en el qual només els jugadors creien, s’ha convertit en una meta compartida per tot el club, l’afició i els propis futbolistes, els qui sempre han mantingut la fe en les seues possibilitats.

Per a incentivar encara més esta lluita per la classificació europea, el club i l’equip van acordar recentment un sistema de primes en cas d’aconseguir entrar en els primers set llocs de la taula classificatòria. Aquestes primes es dividirien en dues categories: una quantitat menor en cas d’accedir a la Conference League i una major si l’equip aconsegueix classificar-se per a l’Europa League.

Encara que les quantitats acordades són modestes a causa de la difícil situació econòmica del club, representen un reconeixement a l’esforç i la contribució dels jugadors per a aconseguir aquest objectiu. En anys anteriors, els contractes dels jugadors solien incloure bonificacions per assoliments esportius com la classificació europea, però esta pràctica ha disminuït en els últims temps.