ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera, objecte de desig: Inter, Atlètic, Leverkusen i Manchester United darrere dels seus passos

Per Mauro Pérez · 17 Abril, 2024

El defensa central del València CF, Cristhian Mosquera, ha despertat l’interés de diversos clubs europeus. Equips com Inter de Milà, Atlètic de Madrid, Bayer Leverkusen i Manchester United estan seguint de prop el rendiment del jove jugador.

Amb només 19 anys, Mosquera s’ha convertit en una peça clau en l’esquema del València CF esta temporada, disputant 29 partits a LaLiga EA Sports. La seua irrupció en el primer equip del València, ha cridat l’atenció a grans clubs d’Europa que busquen fer-se amb els seus serveis este pròxim estiu.

El jugador està demostrant un gran nivell al València esta temporada amb tan sols 19 anys, i s’ha consolidat com el central sub-19 amb més minuts jugats de les cinc grans lligues. L’interés d’estos clubs podria significar una important oferta per al València CF en el pròxim mercat de fitxatges.

Mosquera, el contracte del qual va renovar fa poc amb el València CF s’estén fins a 2026, i amb un valor de 15 milions, és una de les joies del mercat per la seua joventut, un jugador de present i futur, sent candidat a guanyar el premi Golden Boy, que li atorga com al millor futbolista europeu sub-21. No obstant això, l’interés d’equips de la talla de l’Inter, Atlètic, Leverkusen i Manchester United podria temptar-lo per a enfrontar-se a nous desafiaments.