ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cenk es queda sense Eurocopa

Per Javi Richart · 10 Juny, 2024

La presència del València CF a l’Eurocopa 2024 continua en caiguda lliure. Tan sols anaven a ser dos els representants del club che a la màxima cita del futbol continental de seleccions, Mamardashvili i Cenk Özkacar. En canvi, el turc s’ha caigut de la llista a última hora i no viatjarà a Alemanya. 

El central che havia sigut important al seu país a les últimes convocatòries, però finalment Vincenzo Montella no ha apostat per ell a la llista definitiva, com ha passat a Espanya amb Marcos Llorente, Cubarsí i Aleix García. Als seus 23 anys, Cenk ha disputat 9 partits com a internacional absolut, 5 d’ells en encontres oficials.

La defensa de Turquia es queda amb noms importants com Çelik o Demiral, però altres més desconeguts han passat per davant del central del València CF. De fet, entre l’afició turca hi ha indignació per la convocatòria de Samet Akaydín, central del Fenerbahçe.

Un nou colp per a Cenk, qui ha tingut una temporada complicada al València, on poc va comptar per a Baraja en la primera part de la temporada. Amb la lesió de Diakhaby i la marxa de Paulista va prendre protagonisme, però el seu rendiment no ha fet que el València encara li busque una eixida, ja que el Pipo Baraja té a Yarek com a prioritat.

Mamardashvili, únic representant valencianista a l’Eurocopa 2024

Mamardashvili es queda com a únic jugador del València CF que disputarà l’Eurocopa. El porter georgià debutarà a la cita precisament contra Turquia el pròxim 18 de juny. El 22 del mateix mes jugarà contra la República Txeca, i el 26 de juny tancarà la fase de grups contra Portugal, l’equip més fort.

Imatge