ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani ja toca gespa i estarà en la banqueta davant l’Osasuna

Per Alejandro Fernandez · 28 Febrer, 2023

El València està patint aquesta temporada moltes baixes per lesions i la infermeria de l’equip no ha estat buida. Però a poc a poc sembla que els jugadors van recuperant-se i van deixant arrere les lesions i molèsties que els impossibiliten entrenar al costat de la resta de la plantilla amb total normalitat.

En el dia de hui, Edinson Cavani ha eixit a la gespa de la Ciutat Esportiva de Paterna juntament amb el recuperador i ha realitzat exercicis que no requereixen alta intensitat com és la carrera contínua suau.

El jugador uruguaià es va lesionar en el partit a Mestalla contra l’Athletic Club i està complint el pla establit per a tornar recuperat als terrenys de joc. Seguint el camí per a retornar, el futbolista s’asseurà en la banqueta local davant el CA Osasuna i tornarà a jugar contra l’Atlètic de Madrid en el Civitas Metropolitano.

D’altra banda, jugadors com Toni Lato i André Almeida que van ser canviats en l’últim partit davant la Reial Societat per algunes molèsties, s’entrenen amb normalitat i estan a la disposició de l’entrenador valencianista, Rubén Baraja, per a aquest cap de setmana.Hola