ACTUALITAT  

Busquets Ferrer serà l’encarregat de dirigir el partit entre València CF i Reial Betis

Per Mauro Pérez · 18 Abril, 2024

L’àrbitre balear Mateo Busquets Ferrer dirigirà el partit crucial entre el València CF i el Reial Betis a Mestalla este dissabte dia 20 d’abril. Designat pel Comité Tècnic d’Àrbitres, Busquets Ferrer, auxiliat pel madrileny Valentín Pizarro Gómez en el VAR, s’enfrontarà a la pressió d’una situació determinant per a la lluita per la setena plaça de LaLiga EA Sports.

Malgrat la seua curta carrera en la màxima categoria del futbol espanyol, Busquets Ferrer ja ha mostrat una tendència cap a la disciplina estricta en el camp. És l’àrbitre que més targetes roges mostra per partit, amb una mitjana de 0,44 per trobada, acumulant un total de 7 targetes roges en 16 partits. A més, ocupa el segon lloc en la llista d’àrbitres que més targetes grogues trauen per partit, amb una mitjana de 5,69 per trobada, totalitzant 91 targetes grogues en 16 partits.

Busquets Ferrer compta amb experiència en arbitratge de partits en els dos equips. Ha dirigit al València en un empat contra l’Almeria i al Betis en dues ocasions, davant la Reial Societat i l’Alavés, ambdues acabant en empats sense gols. Als seus 30 anys, és el segon àrbitre més jove de la Primera Divisió, havent ascendit des de Primera RFEF l’estiu passat, després d’una temporada en Segona Divisió.