ACTUALITAT  

Budimir ingressat amb tres costelles fracturades

Per Mauro Pérez · 16 Abril, 2024

El davanter croat d’Osasuna, Ante Budimir, enfronta un difícil camí de recuperació després de patir un traumatisme toràcic amb tres fractures costals en l’hemitòrax dret durant l’enfrontament contra el València C. F. en el partit disputat esta nit, segons va anunciar el club en les primeres hores de la matinada en un comunicat mèdic: “El futbolista Ante Budimir ha patit en el partit d’esta nit davant el València C. F. un traumatisme pel qual, una vegada finalitzat el partit, ha sigut traslladat a la Clínica Universitat de Navarra. Les proves realitzades han determinat que el davanter rojillo pateix un traumatisme toràcic amb tres fractures costals en l’hemitòrax dret. El jugador ha quedat ingressat en la Clínica Universitat de Navarra per a observació d’evolució i tractament analgèsic fins a nova valoració en les pròximes hores.

L’incident va ocórrer prop del final de la trobada quan Budimir va xocar violentament amb el porter del València C.F, Giorgi Mamardashvili, deixant-ho tendit en el sòl i causant-li greus lesions en l’àrea toràcica.

Després del partit, el jugador croat va ser traslladat immediatament a la Clínica Universitat de Navarra per a rebre atenció mèdica especialitzada. Va quedar ingressat per a la seua observació i tractament, a l’espera d’una nova avaluació mèdica en les pròximes hores per a determinar l’abast total de les seues lesions i el pla de recuperació necessari.