Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Bordalás trenca el seu silenci i parla sobre com va ser l’eixida del València

Per Alex Alfaro · 23 Desembre, 2022

L’eixida de Bordalás del València va ser la crònica d’una mort anunciada, el resultat d’una fissura palesa i clara per totes dues parts. Ni Anil Murthy estava content amb el rendiment de Bordalás, ni l’alacantí (encara que tenia assumit continuar esta temporada) estava conforme amb el comportament que havia tingut el club fins al moment. Més enllà de les entrevistes que havia realitzat a nivell nacional, mai havia parlat amb un mitjà local valencià en profunditat sobre tot l’ocorregut. Ho ha fet per a Plaza Deportiva, on deixa grans titulars referents a com va ser la seua eixida del València

Peter Lim

“Tenien por al fet que Peter Lim em coneguera, no tinc cap dubte. M’hauria agradat conéixer-lo, possiblement hauria canviat alguna cosa”, va insistir en l’entrevista, en afirmar que Peter Lim “ha hagut de prescindir de molta gent del club que no li estava dient la veritat” en referència a les eixides de directius i executius produïdes el passat estiu, amb l’expresident Anil Murthy al capdavant.

En l’aspecte positiu, Bordalás va reiterar l’agraïment als aficionats pel suport rebut durant tota la temporada, fins i tot quan les crítiques a la propietat van propiciar estampes com el Mestalla semibuit en l’última jornada de Lliga.

Relació amb Anil Murthy

“Jo sempre he tingut una magnífica relació amb tots els presidents que he tingut, també amb Anil. Parle des de la sinceritat. A ningú se li escapava eixa relació amb l’afició, això es notava ja en el camp. Crec que ara eixe conflicte no existeix. Sí que em comenten, des de dins, que ara està tot molt més tranquil. Que en el dia a dia no existeixen eixos conflictes, ja no hi ha eixa tensió i que està tot més tranquil. Però bo, la meua relació era fluida i bona, perquè sempre ho ha sigut amb tota la gent.”

Els àudios d’Anil

“Supose que, en eixe moment, la gent que Anil tenia al voltant li diria… Al final, el futbol és una cosa diferent de tot. Ho diu el refrany: “De futbol i medicina, tothom opina”. No li ho tinc en compte. Algú li calfaria l’orella, li diria que hauríem d’haver anat pel partit, que som el València… La realitat és que la plantilla del Betis, en aqueix moment, no es podia comparar amb la del València. Nosaltres vam fer tot per a guanyar. De fet, el mateix president Anil em va felicitar en baixar al vestuari, va donar l’enhorabona a tots els xics, va dir que havíem fet tot, que va ser mala sort… Si després va dir una altra cosa en eixos àudios, imagine que seria pel motiu que hem parlat.”

El dia de la destitució

M’ho comuniquen per telèfon, va ser Corona qui em va cridar. Em va dir que la propietat havia decidit que no anava a continuar. Em vaig quedar sorprés, perquè la il·lusió era continuar, considere que vam fer una bona faena. Però no estic en la ment dels altres. Imagine que a Peter li haurien comentat moltes coses que, al breu temps, es va adonar que no eren certes. Perquè de fet ha hagut de prescindir de molta gent del club que no li estava dient la veritat.”