ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bones notícies sobre la lesió d’Hugo Duro

Per Javi Richart · 30 Octubre, 2023

La recta final del partit d’aquest diumenge entre l’Athletic Club i el València va deixar moltes males notícies per al conjunt che. A banda del gol encaixat a l’últim sospir que li llevava la victòria als de Baraja, un jugador molt important per al tècnic asturià es va retirar lesionat al minut 78, i Hugo Duro va haver de ser substituït per un desafortunat colp.

Blanquinegres va avançar ahir que el davanter madrileny tornaria a València amb l’expedició de l’equip, i durant el dia de hui passaria proves mèdiques. Les sensacions de dolor del jugador eren molt clares, i al club es temien una fractura de clavícula, que li mantindria fora dels terrenys de joc un mínim de 3 mesos.

En canvi, Tribuna Deportiva ha informat durant aquest mateix matí que les proves mèdiques que se li han realitzat a Hugo Duro durant aquesta matinada descarten una lesió de clavícula. Són molt bones notícies per al davanter ex del Getafe i màxim golejador valencianista aquesta temporada, que tindrà una lesió, però serà menys greu del que s’esperava. Durant el dia de hui serà sotmés a més proves mèdiques per confirmar l’abast de la seua lesió.