ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Baraja: “Ni he parlat amb Lim ni em preocupa”

Per Jorge Olmos · 17 Març, 2023

El tècnic del València CF, Rubén Baraja, ha parlat per primera vegada de Peter Lim des que va aplegar al club fa al voltant d’un mes. A la roda de premsa prèvia al duel que enfrontarà al seu equip amb l’Atlètic de Madrid, ha afirmat que no ha parlat amb ell encara, però que no és un tema que el preocupe en excés.

No és una cosa que em preocupe no parlar amb Peter. El meu objectiu és treballar per al València. La situació que tenia el club és complexa i ho segueix sent. El club m’ha transmés tranquil·litat i complir els objectius que ens hem marcat: analitzar al rival, preparar als jugadors, viure el partit amb la màxima concentració i competir i sumar punts. Ni he parlat ni em preocupa