ACTUALITAT  

Balança equilibrada entre CA Osasuna i València CF amb Munuera Montero

Per Mauro Pérez · 12 Abril, 2024

Osasuna i València CF tancaran dilluns que ve la jornada 31 del campionat de Lliga amb la seua trobada corresponent, que es disputarà en l’Estadi del Sadar a les 21:00h de la nit.

José Luis Munuera Montero, àrbitre, ha sigut designat per a dirigir el pròxim enfrontament entre CA Osasuna i València CF. Munuera Montero s’enfrontarà a un desafiament significatiu en arbitrar a dos equips amb registres similars en la temporada actual de LaLiga.

D’una banda, CA Osasuna ha sigut dirigit per Munuera Montero, 15 partits dels quals ha tret 4 victòries, 3 empats i 8 derrotes. L’última vegada que l’àrbitre espanyol, va dirigir a l’equip navarrés va ser en la jornada 26 collint un empat en Gran Canària.

D’altra banda, el València CF arriba al partit amb un rendiment més equilibrat, on l’àrbitre Munuera Montero ha dirigit al conjunt valencianista en 14 ocasions. Uns resultats favorables amb 6 victòries, 4 empats i 4 derrotes. L’última vegada que Munuera Montero va dirigir al conjunt valencianista va ser en la jornada 31 de la temporada 22/23, on el València CF es va emportar una victòria 2-1 a domicili contra el Real Valladolid. Serà la primera vegada en està temporada 23/24 que Munuera Montero dirigira a l’equip de Rubén Baraja

La designació de José Luis Munuera Montero com a àrbitre d’aquest partit reflecteix la confiança de LaLiga en la seua capacitat per a gestionar partits d’alta intensitat, ja que els dos equips miren la zona europea en aquest final de tram de la temporada.