ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Alabés aposta per Marcos André

Per Manel Rumbau · 07 Juliol, 2023

El decebedor pas de Marcos André pel València C.F no ha passat per res desapercebut. Amb un balanç de 4 gols en dues temporades, el davanter brasiler s’ha reafirmat com un dels pitjors fitxatges dels últims anys. A tot això, cal afegir-hi que l’exjugador del Reial Valladolid ha estat molt castigat per les lesions, perdent-se durant la present campanya la gran majoria de la segona volta del campionat de lliga.

Davant tot açò, el club de Mestalla treballa en una eixida que acontente totes les parts implicades. Segons el periodista Ángel García, l’Alabés hauria apostat per l’arribada del brasiler a les seues files. A més, indica que ja existirien negociacions amb el València per tal d’arribar a bon port. 

Des de la capital del Túria creuen que una eixida en forma de cessió pot ser la millor opció perquè el jugador puga reivindicar-se i revaloritzar-se a parts iguals, ja que Marcos André encara té contracte fins a l’any 2026.

Primera oferta seriosa per Marcos André

L’últim futbolista a cridar l’atenció d’un club estranger ha sigut el davanter brasiler Marcos André, que va arribar al club per 9 milions d’euros procedent del Valladolid, està buscant una eixida com ha informat Relevo i el València no posarà pegues.

L’equip interessat en el futbolista és l’Olympiacos de Grècia, que ha fitxat recentment a Diego Martínez com a nou entrenador. El conjunt grec no pot fer un esforç econòmic que iguale els 9 milions pagats pel València al Valladolid però el club Che vol desprendre’s de la fitxa de l’atacant.

Les negociacions entre els clubs existeixen i hi ha una oferta ferma, encara que no podem confirmar les xifres i que no arriba als tres milions d’euros en el que seria una cessió amb obligació de compra depenent objectius del club del Pireo.

En el club espanyol es creu que recuperarà entre dos i quatre milions per la inversió del futbolista, potser un poc més si el pagament per objectius (com classificar a Champions) es produeix.