Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Brentford torna a rebutjar l’oferta del València per Canós

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford continua mentre el jugador busca eixir del club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules, malgrat que podria acceptar una xifra inferior.

Segons ha informat ja ha comunicat que rebutja l’oferta del València per Sergi Canós.

Amb tot açò, l’operació continua bloquejada de la següent manera. Les opcions passen pel que el Brentford accepte l’oferta del València o fins que des de Mestalla es pose sobre la taula els 500.000 euros que ha posat l’Anderlecht. Aquesta última opció sembla molt improbable, ja que a la negociació jugador-club va quedar establert que el mateix hauria d’arribar gratis a Mestalla.

Lim no autoritza pagar 300.000 euros per Canós i continua amb la seua política de no volver invertir res en jugador, per lo menos fins que no ixquen més jugadors.